Fungsi aromaterapi AP1210 lan kontrol wifi wektu nyata

Katrangan singkat:

Pemurni udara desktop paling laris, CADR mesin iki 120m³ / h, area jangkoan 14 , Cocog kanggo panggunaan pribadi lan ruangan cilik, kayata kamar kantor lan bocah-bocah.

Mesin iki nduweni fungsi aromaterapi, Sampeyan bisa nambah minyak wangi lan minyak esensial menyang spons, Wewangian bakal ngisi kabeh ruangan saka stopkontak udara.


Detail Produk

Tag produk

Video

Deskripsi Produk

Pemurni udara desktop paling laris, CADR mesin iki 120m³ / h, area jangkoan 14 , Cocog kanggo panggunaan pribadi lan ruangan cilik, kayata kamar kantor lan bocah-bocah.

Mesin iki nduweni fungsi aromaterapi, Sampeyan bisa nambah minyak wangi lan minyak esensial menyang spons, Wewangian bakal ngisi kabeh ruangan saka stopkontak udara.

1. Ing kene kita duwe sensor bledug kanggo ndeteksi nilai PM2.5 ing udhara, lan nduweni papat tingkat kanggo nemtokake kualitas udara:

5

Banget (0-50)-Bule

Apik(50-100)-Ijo

Normal(100-150)-Ungu

Bad(>150)-Abang

Banget (0-15)-Bule

Apik(16-35)-Ijo

Normal(36-75)-Orange

Bad(>76)-Abang

Mesin kasebut nduweni mode otomatis lan bisu, tengah lan dhuwur, papat jinis kacepetan penggemar, ing mode otomatis kacepetan penggemar bakal nyetel miturut kualitas udara sekitar.

warna biru (data saka 8 nganti 50) saiki, tegese jumlah udhara sampurna, sawise aku goyangake kain bledug ing cedhak sensor, Mesin kanthi otomatis nyetel kacepetan penggemar adhedhasar polusi saka lingkungan lan nampilake kualitas udara kanthi indikator kualitas udara

2.konfigurasi standar kita yaiku filter hepa H11, sampeyan uga bisa nganyari filter hepa menyang H12 utawa H13,H 14,filter karbon aktif kabeh kasedhiya.

Pre-filter, HEPA 13 Filter, Filter karbon aktif, Filter photocatalyst papat lapisan Filter; generator anion, lampu UV, supaya njamin intake online cukup ing wektu sing padha, mbusak partikel saka bledug dening enem sistem dimurnèkaké.

3. Mesin iki uga nduweni fungsi wifi, sampeyan bisa ngontrol kanthi APP.

Ora preduli ing ngendi wae, kontrol kualitas udara ing omah kanthi nyata.

Amarga watesan struktur mesin, remot kontrol ora kasedhiya.

6

4. Saiki, model iki wis dodolan eksklusif dening Korea lan pasar US

Wis CECBRoHSKCSertifikasi ETL, CE kanggo pasar Eropa, CB, KC kanggo Pasar Korea, ETL kanggo pasar AS.

Parameter produk  
CADR (Partikel) 120 m3/jam
Motor Japan Nidec Motor

 

Area jangkoan 14 m2
FILTER  
Pre-filter Mbusak partikel gedhe

Bisa dicuci

Filter HEPA Mbusak partikel luwih saka 0,3 mikron (PM2.5, alergen, serbuk sari, smog)
Filter karbon aktif Nyerep bau

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita